« Terug naar het overzicht

Flessenwater bij de wedstrijden

januari 10, 2020

Plastic flessen zijn schadelijk voor ons milieu.

Het bestuur van de club heeft daarom al een enkele seizoenen geleden besloten niet langer flessenwater aan te bieden tijdens onze thuiswedstrijden.

 

Na een enquête bij onze ploegafgevaardigden bleek ook het gebruiken en hergebruiken van de drinkbussen van de club niet echt populair.

 

Zouden wij u dus mogen vragen om vanaf nu uw eigen drinkbus mee te brengen naar de wedstrijden in Schoten en Brasschaat. In De Zeurt Schoten is er in de gang van de kleedkamers een uitgietbak met twee tapkranen voorzien, waar uw drinkbus kan vullen. Kinderen die in Sportoase Brasschaat spelen en een drinkbus gebruiken, kunnen die vullen aan de wasbakjes nabij de toiletten. In het beste geval brengt u natuurlijk een gevulde drinkbus mee van thuis. Wij wijzen er wel op dat die enkel plat water mag bevatten. Andere dranken zijn in principe niet toegelaten in de zalen.

 

Voor spelers die (in het begin) toch geen drinkbus bij hebben,houden wij er toch enkele in reserve achter de hand (enkel in De Zeurt). Die kan je bekomen via de ploegafgevaardigden.

 

Wij hopen dat u samen met ons helpt te denken aan ons leefmilieu.

 

Het bestuur.