« Terug naar het overzicht

Lekkers en inkt

april 25, 2021

In dit seizoen dat activiteiten onmogelijk of moeilijk gemaakt werden door covid-19 starten onze meisjes U14B en U16 een verkoopactie ten voordele van onze basketbalclub COBRAS Schoten – Brasschaat. De opbrengst gaat integraal naar onze clubwerking (zie ook de bijlage-link onderaan).

Verkoopactie:

We starten op 26 april 2021 en ronden af op 26 mei 2021 (uiterlijke datum om je bestelling door te geven). Afhalen van je bestelling kan op zondag 6 juni tussen 10u en 15u op de parking van de Zeurt.

We werken met voorverkoop, deze keer zonder bestelbriefjes.

Dus doe uw bestelling via het invulformulier.

En maak een ophaal afspraak via deze link: https://doodle.com/poll/2ewfht4gfwn7xr2i?utm_source=poll&utm_medium=link

En de inktpatronen:

Onze sportclub is gestart met het inzamelen van lege inktpatronen via INK-BOX. De samenwerking met INK-BOX levert ons 150 euro op voor slechts 60 lege inktpatronen uit de lijst!

Om te weten over welke types het juist gaat, kan je klikken op deze link: www.ink-box.be. Hier kan je foto’s en types terugvinden van de patronen die we gaan verzamelen. Enkel de patronen meebrengen, wij regelen het opsturen.


De ingezamelde inktpatronen neem je mee naar de afhaling van je bestelling (zie verkoopactie hierboven) en wij zorgen voor de rest.

Met dank aan de meisjes U14B en U16

Open de bijlage