« Terug naar het overzicht

Stoppen van evenementen, wedstrijden en trainingen

maart 11, 2020

De competitie is ten einde.

Vlaamse Basketbalbond:

17/3: Naar aanleiding van de internationale coronacrisis, besliste de Raad van Bestuur van Basketbal Vlaanderen om alle competities in Vlaanderen met onmiddellijke ingang stop te zetten. De competities worden ook op latere datum niet meer hervat. In overleg met AWBB is daarnaast ook beslist om de competities op niveau van Basketball Belgium per direct definitief te staken. Over stijgen en dalen en kampioenschap wordt later beslist.


KAVVV Vriendenclubs:

22/3: Ten gevolge van de corona-crisis en de bijhorende maatregelen, genomen door de federale regering, hebben we - zwaar ter harte - besloten de competitie van de KAVVV afdeling Basketbal met onmiddellijke ingang stop te zetten.  Ook de beker en de schaal zullen niet meer betwist worden.  Dit betekent dus dat het seizoen vandaag eindigt en niet meer zal herbeginnen op een latere datum.


BC Cobras:

17/3: De trainingen van de seniors, jeugd en G-basket zijn ook afgelast in al onze sporthallen. Ook de QUIZ op 21 maart is afgelast. Of de trainingen dit seizoen nog zullen hervat worden, is een beslissing die later zal genomen worden in functie van de evolutie van de coronacrisis.

Onze tornooien Peanuts en Girls Got Game zijn ook afgelast.