« Terug naar het overzicht

De jeugdcoaches van de damesploegen

juni 07, 2022

Een nieuwe voorstelling van onze coaches voor het seizoen 2022-2023.

Dit maal de coaches van onze meisjesploegen. 

Onze U19 kunnen blijven rekenen op coach Elke, die de verbinding tussen de damesploegen en de oudste jeugdploeg zal vormen. 

Voor de U16A stellen we een coaching duo voor. Coach Jolien blijft aan boord bij de U16 maar krijgt versterking van coach Jorg. 

Jorg neemt voor het eerst een meisjesploeg onder zijn hoede na eerdere sportieve coaching ervaringen bij onder meer Leuven Bears, Mol en Turnhout. 

Coach Joris schuift samen met zijn meiden van dit seizoen door naar de U16. Een ploeg die (bijna) volledig overkomt uit de U14 en hun eerste stappen in de volgende leeftijdscategorie zal zetten. 

Ook volgend seizoen zullen er twee U14 meisjesploegen aantreden. 

Beide groepen kunnen rekenen op twee coaches die hun strepen bij verschillende Cobras jeugdploegen verdient hebben, namelijk coach Debby en coach Isabelle. 

Deze dames zullen de jongste telgen uit de hoge basketploegen mee vooruit stuwen in hun opleiding. 

Graag willen we ook twee assi's van dit seizoen bedanken voor hun inzet en coaching. 

Julie en Lise hebben dit jaar een grote bijdrage geleverd vanuit deze rol. Niet alleen voor hun coach maar ook voor de speelsters. 

Beide dames zullen volgend seizoen geen vaste assistent rol opnemen maar zullen niet ontbreken in de tribune om de speelsters aan te moedigen! 

Naast deze coaches willen we volgend seizoen ook de kans geven aan enthousiaste meiden en gasten om hun eerste stapjes te zetten in coaching als assistent. We trachten op deze manier om onze ploegen zo goed mogelijk te omringen!